fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Phew Paulsson, en spelare som ni bör kolla in

Publicerad

den

Under Sanktan slutspelet har jag äntligen fått lite bättre koll på spelarna födda 1998. Jag har redan fått några favoriter och en av dom är Phew Paulsson som till vardags spelar i Gais.

Jag vet att ni läsare tipsat mig om honom innan och ni hade rätt. Han är oerhört talangfull och spelar väldigt moget för sin unga ålder. Jag fick möjligheten att se han under semifinalen samt finalen där han i båda matcherna stack ut och utmärkte sig rejält. En favorit hos mig och det är en spelare jag tänker följa framöver.

****

En extra eloge till Gais nya sportchef Jonas Lundén som tog sig tiden och var på plats under finalen. Och som efter slutsignalen och vinsten gick ner på plan och gratulerade alla spelare personligen. Det är så det skall vara! Bra där Gais!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media