fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Olka: Avenyn United vet hur man spelar futsal, nu väntar kvartsfinal

Publicerad

den

Jag måste erkänna att det vart svårt att hänga med igår. Det spelades matcher överallt och alla matcher man ville se spelades ju självklart samtidigt.

Jag är dock glad att jag hann se Avenyn United spela igår. Precis som Gunnilse IS så spelade man väldigt bra futsal. Extra kul var det att se gamla FC Amhult spelare spela med Avenyn United.

Om jag har fått all information rätt så är Avenyn United Sveriges största futsalförening. Det skall vi nog vara rätt stolta över här i Göteborg.

Nog om det, tillbaka till matchen mellan Avenyn United och Ytterby IS. En ganska jämn match till en början då Ytterby visade sig vara väldigt vassa inomhus. Men desto mer som matchen pågick så tog Avenyn över spelet mer och mer. Matchen slutade hela 2-5 till Avenyn United och målskyttarna blev Hugo Vangstad, Buster Dahlöf och Alexander Johannesson.

Man vinner gruppen med 7 poäng och nu väntar kvartsfinal. Där kommer man att ställas mot Bollebygd IF. Det känns som en på förhand enkel match. Kvartsfinalen spelas på söndag kl 11:30 på Lundbystrand 4.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media