Connect with us

Flickfotboll

Olivia Schough, min favorit i Kopparbergs/Göteborg FC

Jag har ju tidigare berättat att jag var och tittade på matchen mellan Kopparbergs/Göteborg FC mot AIK. Matchen spelades i torsdags på Vallhalla IP. Det är första gången jag tittar på Kopparbergs/Göteborg FC och jag blev lika imponerad på dom som jag blev av Jitex BK. Dom spelar en helt okej fotboll och jag kan tänkta mig att gå på fler matcher. En som imponerade mycket på mig var Olivia Schough, hon spelade som ytter och gjorde det riktigt bra.

Hon visade att hon ville ha mycket boll, rörde sig väldigt bra utan boll och skapade mycket när hon väl hade bollen. Att hon representerar Sverige är ju givet, det är på den nivån hon ligger på. Jag hoppas att hon får ännu mer utdelning snart och det skulle inte förvåna mig om hon blir en av dom vi pratar om i framtiden. Du kanske tycker att jag överdriver? Då får du gärna göra det men vänta bara. Hon kommer att bli stor inom fotbollen, det är bara hon själv som kan stoppa det.

 

Jag hoppas att jag får möjligheten att se dom spela snart igen. Skall gå igenom deras spelprogram och boka in deras nästa hemmamatch. Olivia, du lägger väl undan en biljett till mig?

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

46 spelare kallade till P15–landslagets första läger på Bosön 46 spelare kallade till P15–landslagets första läger på Bosön

46 spelare kallade till P15–landslagets första läger på Bosön

Pojkfotboll

Rosa Kafaji uttagen till Svenska Damlandslaget

Flickfotboll

Elma Junttila Nelhage kallad till U23-landslaget

Flickfotboll

Storseger för IFK Göteborgs F14-lag mot Kopparbergs/Göteborg FC F17

Flickfotboll

AFC Göteborg upp i serieledning efter segern mot IFK Göteborg

Pojkfotboll

IK Frej Täby FK klara för P19 Allsvenskan

Pojkfotboll

Serieseger för Kopparbergs/Göteborg FC – nu väntar slutspel. “Det känns helt fantastiskt”

Flickfotboll

F17-SM: Så här gick det under åttondelsfinalerna

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet