fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Olivia Schough, min favorit i Kopparbergs/Göteborg FC

Published

on

Jag har ju tidigare berättat att jag var och tittade på matchen mellan Kopparbergs/Göteborg FC mot AIK. Matchen spelades i torsdags på Vallhalla IP. Det är första gången jag tittar på Kopparbergs/Göteborg FC och jag blev lika imponerad på dom som jag blev av Jitex BK. Dom spelar en helt okej fotboll och jag kan tänkta mig att gå på fler matcher. En som imponerade mycket på mig var Olivia Schough, hon spelade som ytter och gjorde det riktigt bra.

Hon visade att hon ville ha mycket boll, rörde sig väldigt bra utan boll och skapade mycket när hon väl hade bollen. Att hon representerar Sverige är ju givet, det är på den nivån hon ligger på. Jag hoppas att hon får ännu mer utdelning snart och det skulle inte förvåna mig om hon blir en av dom vi pratar om i framtiden. Du kanske tycker att jag överdriver? Då får du gärna göra det men vänta bara. Hon kommer att bli stor inom fotbollen, det är bara hon själv som kan stoppa det.

 

Jag hoppas att jag får möjligheten att se dom spela snart igen. Skall gå igenom deras spelprogram och boka in deras nästa hemmamatch. Olivia, du lägger väl undan en biljett till mig?

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media