fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Officiellt: Nu är det klart, jag är klar för Gothia Cup!

Publicerad

den

Bloggen har legat nere hos mitt webbhotell, jag har hunnit fylla 30 år och nu är jag utvilad och kan skriva ett inlägg som jag lovat er i några dagar.

Har ju tidigare berättat att jag fick ett riktigt roligt och intressant samtal förra veckan. I måndags träffade jag människorna bakom och dom presenterade sin idé. Jag fångades av deras entusiasm och blev riktigt imponerad över vad dom hunnit åstadkomma på två år.

Dom vill att jag ska bli deras utsände på Gothia Cup, jag ska bevaka hela Gothia Cup för dom. Hur roligt låter inte det? Dom är just nu en av Sveriges bästa fotbollsportal och dom blir bara större och större för varje dag som går. Sidan har över 30000 unika besökare och jag kommer att blogga där under en hel vecka.

20120606-222957.jpg

Ni måste hålla med om att det är ett väldigt roligt och spännande uppdrag, eller hur? Mer om vilken sida det handlar om kommer längre fram. Låter sidan gå ut med det först och sedan låter jag er veta.

Har ni redan nu lite intressanta saker att berätta inför Gothia Cup, tveka inte att höra av er.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media