fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Ö-bollen: Vilken underbar turneringen

Published

on

Då är man alltså äntligen framme på Öckerö och Ö-bollen. Cupen som jag hört så mycket gott om. Väl inne i Göstahallen så blev jag helt varm i kroppen av glädje. Vilken underbar hall och vilka fantastiska förutsättningar man har här ute.

Turneringen ger ett väldigt proffsigt intryck och nu förstår jag varför man har ett sådant bra rykte. Turneringen är riktigt, riktigt bra och då har jag bara varit här i en timme.

Idag spelar åldersgruppen F-00, en åldersgrupp jag inte har koll på överhuvudtaget. Så för mig så blir det väldigt svårt att veta vilka man skall kolla på. Har gett dom flesta lagen en chans och fått en ganska bra uppfattning och koll. Det jag kan konstatera är att det finns otroligt mycket talang här inne vilket är kul.

Nu måste jag avsluta detta inlägg och bege ut till planerna igen. Se till att komma tillbaka till bloggen, för fler inlägg kommer det att bli.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media