fbpx
Följ oss

Blogg

Nya bilen är här, tack KIA & Förenade Bil

Publicerad

den

Igår var det äntligen dags. Som jag har väntat och längtat att få den bilen från KIA. I min presentation till KIA så hade jag KIA Sportage som exempel och gissa vad det blev?

Det blev den nya KIA Sportage som lanserades för bara någon vecka sedan och igår fick jag den levererad av Förenade Bil här i Göteborg (Sisjön)

Jag är väldigt försiktig och reserverad gentemot försäljare för att jag tycker att dom alltid är så påflugna. Det kan jag inte vara ensam om att tycka, eller? Men så ändrades min uppfattning om försäljare när jag gick in till Förenade Bil första gången. Försäljningschefen Daniel Oscarsson var väldigt trevlig och väldigt serviceminded. Exakt så som jag ville ha det. Så om du funderar på att kika eller köpa en KIA så rekommenderar jag dig att gå till Förenade Bil för bästa service.

Tack Förenade Bil och Daniel för all hjälp, bra service och en fantastisk bil.

//Rudy Alvarado
rudy(@)ungdomsfotboll.se

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media