fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Nora Rönnfors tillbaka efter korsbandsskadan, klar för Elitettan-laget

Published

on

Jag har varit lite orolig för Hovås Billdal IF som tappat många av deras spelare i både Elitettan-truppen och i F19-truppen. Går man in på deras hemsida så är det inte många spelare kvar i trupperna. Men så nu i dagarna så presenterade man ett nyförvärv för säsongen och det är ingen mindre än Nora Rönnfors som jag har följt under några säsonger.

Läs också: Gothia Cup: Tilda, Maja, Nora, Julia & Johanna målskyttar när Jitex vann

Nora Rönnfors är fostrad i Landvetter IF och har spelat för Jitex Mölndal BK dom senaste säsongerna. Fick äran att följa hennes karriär i både Jitex Mölndal BK och i Göteborgs distriktslag. Nora hann även med att spela för F15-landslaget innan hon åkte på en tråkig korsbandsskada.

Läs också: Gothia Cup: Exakt så skall fotboll spelas Jitex Mölndal BK G18

Nu är hon alltså klar för Hovås Billdal IF och Elitettan, så här säger hon själv om nya klubbadressen:

– Jag letade efter en klubb som kunde erbjuda mig både en bra träningsmiljö och en utmanande tävlingsmiljö så jag fortsätter utvecklas på alla plan. I Hovås Billdal kan jag ta del av spelet i både Elitettan och F19 Allsvenskan. Då jag nyligen kommit tillbaka till fotbollen efter en korsbandsskada så känns det extra viktigt att välja en klubb som erbjuder hög matchnivå för att kunna fasas in och slåss om plats på än ännu högre nivå säger Nora Rönnfors till Hovås Billdals hemsida.

Läs också: Nästan hela Göteborgs distriktslag ansluter till Jitex Akademi

Kul att Nora Rönnfors är tillbaka efter den tråkiga skadan och jag tror att Hovås Billdal IF kommer att passa henne perfekt. Önskar dig all lycka till i din nya klubb.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss