fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Mölnlycke IF stod för en väldigt fin insats mot Utbynäs SK

Published

on

Förutom matchen mellan Onsala BK och Kungsbacka DFF i lördags så hann jag även med P15-matchen mellan Utbynäs SK och Mölnlycke IFLemmingvallen.

Läs också: Onsala BK starkast i F17-mötet mot Kungsbacka DFF

Matchen började i ett väldigt högt tempo och det dröjde inte mer än några minuter innan vi fick se matchens första mål. En snabb omställning av Utbynäs SK där Tim Holmberg via en snygg klack frispelade Casko Ahmed som läckert kunde göra 1-0.

Tungt för Mölnlycke IF men man glömde det snabbt och radade sedan upp farliga målchanser. Utdelningen kom efter 20 minuter spelade när Emil Karlsson gav Wilmer Sonninger en boll på djupet, han utmanade och spelade snett inåt bakåt till Noah Borneklint som kvitterade till 1-1.

Efter en halvtimma så fick Utbynäs SK en spelare utvisad och Mölnlycke IF fick ett stort övertag. Edi Daniel Caldararu såg till att göra 1-2 och Emil Karlsson gjorde 1-3 på straff innan domaren blåste av för halvtidsvila.

Läs också: Selma Ayan kallad till Turkiska F17-landslaget

I andra halvlek fortsatte Mölnlycke IF att skapa farliga målchanser och man utökade sin ledning till 1-4 i den 52:a minuten. Matchen slutade sedan 2-6 till Mölnlycke IF efter mål av Tim Holmberg (2-4), Emil Karlsson (2-5) och Max Ekdahl (2-6).

Tycker att Mölnlycke IF stod för en väldigt bra insats i lördags. Man spelade lugnt och tryggt, skapade fina anfall och bjöd på väldigt fina mål. Bra jobbat!

I matchen fanns det några spelare som stack ut och gjorde det väldigt bra. Två av dom var Utbynäs SK:s Tim Holmberg och Casko Ahmed. I Mölnlycke IF tyckte jag att Daniel Caldararu och Noah Borneklint gjorde det bra.

Läs också: Tjäna pengar till laget – tre enkla sätt att få pengar till träningslägret eller fotbollscupen

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media