fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Miniängeln: Jämn match slutade med seger för IFK Göteborg

Published

on

Då är jag på plats i Prioritet Serneke Arena där Miniängeln Invitational för flickor födda 2006 spelas för fullt. Bestämde mig för att starta dagen med lite sovmorgon och började med matchen mellan IFK Göteborg och Egnahems BK som startade kl 09:00.

Läs också: I helgen spelas Miniängeln Invitational – en inbjudningsturnering för flickor födda 2006

IFK Göteborg hade jag möjligheten att se under Eskilscupen och blev väldigt imponerad över deras fina spel och hur moget dom spelar för sin unga ålder. Idag var inget undantag och man tog tag i taktpinnen direkt. Det dröjde inte många minuter innan Isabelle Sundsgård kunde ge Blåvitt ledningen med 1-0.

Man fortsatte sedan att rada upp farliga målchanser och kanske var lite väl fokuserad på offensiven och glömde defensiven då Egnahems BK på en snabb omställning kunde kvittera till 1-1 via Alice Wahlberg.

Man gick till halvtidsvilan med resultatet 1-1.

Läs också: Blåvitts Novalie Jensen inför helgens turnering ”Ser framemot en underbar turnering & helg”

I andra halvlek så fortsatte IFK Göteborg sitt fina spel och man spelade med stort tålamod. Det såg länge ut som att matchen skulle sluta 1-1 men så i slutminuterna kunde Novalie Jensen fastställa slutresultatet till 2-1.

Båda lagen stod för en väldigt fin insats i den här matchen. Nu är första matchen färdigspelad för lagen och nu är det bara att fortsätta kämpa i resterande matcher som är kvar.

IFK Göteborg kommer att ställas mot Barkarö SK kl: 15:00 i sin nästa match och Egnahems BK kommer att ställas mot HJK 2 från Finland kl: 13:00.

Läs också: Eskilscupen: IFK Göteborg har ett riktigt bra lag på gång

Glöm inte att följa oss via sociala medier för fler uppdateringar från Miniängeln Invitational, länkar finner du här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media