fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Blåvitts Novalie Jensen inför helgens turnering ”Ser framemot en underbar turnering & helg”

Publicerad

den

I helgen spelas Miniängeln Invitational inne på Prioritet Serneke Arena och ett av lagen som deltar är duktiga IFK Göteborg. Fick möjlighet att se dom spela under Eskilscupen och blev väldigt imponerad över detta lagbygge.

Läs mer om det här: Eskilscupen: IFK Göteborg har ett riktigt bra lag på gång

Jag kommer att vara på plats under turneringen och mitt mål är att försöka se så många matcher som möjligt. Inför helgens turnering tog jag ett litet snack med IFK Göteborgs Novalie Jensen.

Ännu en säsong som börjar närma sig sitt slut, hur har det gått för er och vad är dina tankar kring årets säsong?
Den här säsongen har varit jättebra och rolig. Vi deltog i F13 Svår i Göteborg men tyvärr var vi väldigt få lag (4 lag) i vår serie så det blev ganska lite matcher. Jättetråkigt och synd med tanke på att vi gillar att spela matcher. Serien har gått riktigt bra och vi har mött duktiga tjejer. Vi har spelat grym fotboll som gett fina resultat. Vi är ju ett duktigt lag där alla är bra vilket är kul och sen har vi haft det riktigt roligt tillsammans.

Sedan har jag även spelat mycket matcher med 05:orna och varit med i deras serie och fått bland annat möta duktiga lag som Jitex och IF Väster. Det har varit tuffare motstånd och mer matcher. Duktiga 05-laget kommer att komma topp tre!

Säsongen har varit underbar och riktigt rolig!

Läs också: I helgen spelas Miniängeln Invitational – en inbjudningsturnering för flickor födda 2006

Vilket är ditt bästa fotbollsminne från året?
– Mitt bästa minne är nog Eskilscupen för att vi fick möta nya lag och det var en riktigt rolig resa med bra gemenskap. Vi tog oss igenom hela cupen vilket också ledde till att vi till slut vann hela cupen. Vi spelade grym fotboll!

Det var också väldigt roligt när vi vann Göteborgs Cup och kom trea i Future Cup. Sedan var det kul att spela Gothia cup och hela den upplevelsen.

Dina tankar inför turneringen som drar igång på lördag och vad tror du om era chanser att ta er hela vägen?
– Ser framemot en underbar turnering och helg och vi är riktigt taggade. Det är många bra lag med i cupen så det kommer bli tuffa och jämna matcher. Det är massa nya lag som vi aldrig mött så det ska bli intressant att möta nytt motstånd.

Jag tror att om vi spelar vårt spel och gör det vi är bäst på så har vi stora chanser att ta oss hela vägen i turneringen. Det gäller bara att fokusera och tagga till rejält så kan vi ta oss långt.

Läs också: Tjäna pengar till laget – tre enkla sätt att få pengar till träningslägret eller fotbollscupen

Jag tackar Novalie Jensen för pratstunden och önskar henne och IFK Göteborg all lycka till i helgen.

Glöm inte att följa bloggen via sociala medier för fler uppdateringar från Miniängeln Invitiational, länkar finner du här nedan.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media