fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Eskilscupen: IFK Göteborg har ett riktigt bra lag på gång

Published

on

Direkt efter matchen mellan Herrestads AIF och Skogstorps GoIF tog vi oss till Norrvalla för att titta på matchen mellan IFK Göteborg mot HFF Stattena i F13-klassen. Det är inte varje dag vi tittar 13-åringar men den här gången hade vi fått in många tips om att IFK Göteborg är duktiga så vi kände att vi var tvungna att se dom spela.

Läs också: Eskilscupen: Ella Fridolfsson imponerade när Herrestads AIF vann

Allt som folk har sagt om detta IFK Göteborg stämde bra in. Fasiken vilka duktiga och talangfulla tjejer vi fick se idag. Välskolade, bra med boll, bra första touch och man spelade oerhört moget för sin unga ålder. Riktigt häftigt att se.

Tyvärr blev den här matchen en alldeles för enkel för IFK Göteborg som vann matchen med hela 22-0 till slut. Gillar att man trots det stora övertaget fortsatte att spela sitt spel. Viktigt då det är så lätt att tappa fokus i en sådan här match.

Läs också: Eskilscupen: Eskilsminne IF starkast i mötet mot Klippans Förenade FF

Jag vet att IFK Göteborg har duktiga 15-åringar och nu har jag fått se deras 13-åringar och jag kan säga att Blåvitt har något riktigt bra på gång på flicksidan. Bra jobbat alla inblandade!

Tack IFK Göteborg för den fina uppvisningen idag. Vill ni se några av målen från dagens match så finner ni dom på bloggens Instagram-konto under stories.

Läs också: Eskilscupen: IFK Örby ser oerhört starka ut

IFK Göteborg leder nu gruppen med 6 poäng och 26-0 i målskillnad. Imorgon klockan 13:50 väntar gruppspelets tredje och sista match. Då ställs man mot Skreia/Kolbu-KK från NorgeFilborna IP.

Önskar laget all lycka till!

Glöm inte att följa bloggen på sociala medier för fler uppdateringar från Eskilscupen, länkar finner du här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss