fbpx
Connect with us

Blogg

Mediaträff med BK Häcken på Gothia Park Academy

Published

on

För snart en vecka sedan blev jag inbjuden till en mediaträff som BK Häcken anordnade. En mediaträff där man bjuder in journalister för att prata om sin verksamhet samt om årets säsong som väntar. Under mina sju år som bloggare av ungdomsfotbollen i Göteborg och Sverige har jag aldrig blivit inbjuden till någon mediaträff med någon elitförening tidigare. Blev oerhört glad över att BK Häcken tänkt på mig och på Ungdomsfotboll.se. Stort tack för det!

Dagen bestod av en gemensam lunch därefter presenterade tränarteamet BK Häcken 2017 och det hela avslutades med ett träningspass med fystränare Nicklas Möller. Ni kan ju tänka er vilken träningsvärk jag hade dagen efter. Jag höll tyvärr inte lika länge som övriga deltagare men är oerhört glad över att jag deltog. Det var riktigt tungt, jobbigt men roligt träningspass.

Det var oerhört intressant att se och höra hur en elitförening som BK Häcken jobbar kring sitt a-lag. Kul att höra huvudtränare Mikael Stahre prata om hur han ser på organisation, träning, lagbygge och spelfilosofi. Det här kan nog bli ett spännande år för BK Häcken.

BK Häcken inleder Allsvenskan på bortaplan där AIK kommer att stå för motståndet. Personligen kommer jag att vara på plats på Friends Arena när matchen drar igång nu på söndag. Som jag har längtat. Önskar laget all lycka till!

Vill återigen rikta ett stort tack till BK Häcken som bjöd in mig till den här mediaträffen. Uppskattas något enormt!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media