fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Manchester United och FC Barcelona är i stan

Published

on

Ni har väl inte missat att Manchester United och FC Barcelona spelar på Ullevi i Göteborg idag? Det skrivs ju om det hela tiden och överallt. Därför kände jag att det var onödigt av mig att skriva något om det. Men jag ångrade mig och tänkte ge er lite tips. Jag kan ju berätta att jag inte har någon biljett till matchen men det var ett medvetet val. Jag orkade helt enkelt inte jaga efter biljetterna. Är för gammal för det tror jag.

Jag ansökte om pressackreditering till matchen och allt runt omkring men fick tyvärr ett nej. Min lilla blogg var inte så aktuell tyckte dom mer eller mindre. Tråkigt men jag är inte ledsen för det.

Som ni säkert redan vet så har Manchester United checkat in på St. Jörgens Park Resort. Det sägs att dom flyger hem direkt efter matchen ikväll. När det gäller Messi, Xavi och dom andra stjärnorna i FC Barcelona så ryktas det om att dom kommer att checka in på Clarion Hotel Post under dagen. Skall man ta sig dit?

För er som inte har biljetter så visas matchen på TV4 med start klockan 20:00. Heja Barcelona!

//Rudy Alvarado

****

På bilden: Nani från Manchester United och Henos som spelar i Lärje/Angered.

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media