Connect with us

Pojkfotboll

Manchester United och FC Barcelona är i stan

Ni har väl inte missat att Manchester United och FC Barcelona spelar på Ullevi i Göteborg idag? Det skrivs ju om det hela tiden och överallt. Därför kände jag att det var onödigt av mig att skriva något om det. Men jag ångrade mig och tänkte ge er lite tips. Jag kan ju berätta att jag inte har någon biljett till matchen men det var ett medvetet val. Jag orkade helt enkelt inte jaga efter biljetterna. Är för gammal för det tror jag.

Jag ansökte om pressackreditering till matchen och allt runt omkring men fick tyvärr ett nej. Min lilla blogg var inte så aktuell tyckte dom mer eller mindre. Tråkigt men jag är inte ledsen för det.

Som ni säkert redan vet så har Manchester United checkat in på St. Jörgens Park Resort. Det sägs att dom flyger hem direkt efter matchen ikväll. När det gäller Messi, Xavi och dom andra stjärnorna i FC Barcelona så ryktas det om att dom kommer att checka in på Clarion Hotel Post under dagen. Skall man ta sig dit?

För er som inte har biljetter så visas matchen på TV4 med start klockan 20:00. Heja Barcelona!

//Rudy Alvarado

****

På bilden: Nani från Manchester United och Henos som spelar i Lärje/Angered.

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Stanno söker nästa stora målvaktsstjärna

Ungdomsfotboll

Harun Ibrahim klar för GAIS & Superettan

Pojkfotboll

Jitexs Matilda Larsson får fortsatt förtroende i landslaget

Flickfotboll

Följande spelare kallade till P03-landslaget & lägret på Öland

Pojkfotboll

Följande spelare har blivit kallade till P03-landslaget & lägret i Göteborg

Pojkfotboll

Future Cup ställer in fotbollsfesten! “Hälsa och er säkerhet kommer i första hand”

Ungdomsfotboll

Simon Sjöholm det stora utropstecknet när GAIS besegrade Jönköping Södra

Pojkfotboll

Storseger för F02-landslaget mot Jitex Mölndal BK

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet