fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Malin Diaz Pettersson, AIK:s stjärna!

Published

on

Idag bestämde jag mig för att återigen besöka Valhalla IP. Denna gången var jag nyfiken på att se Koppabergs/Göteborg FC. Motståndet stod AIK för och det enda jag visste om AIK var att jag visste att dom låg sist i Damallsvenskan.
Väl på plats så blev jag imponerad av en ung spelare i AIK och desto mer jag tittade på henne och hennes spelstil så kändes det som att jag har sett henne spela innan.
Gjorde en snabb research samt hörde mig för och det visade sig vara Malin Diaz Pettersson som spelat Sanktan finalen för något år sedan. Jag minns att kommentatorerna pratade om henne jättemycket den matchen och man såg att hon skulle komma långt.
Hon spelar i Svenska Landslaget, är född 1994 och är en startspelare i Damallsvenskan. Ganska bra för att vara så ung eller vad säger ni?
Matchen slutade 1-1, rättvist? Det vet jag inte riktigt, tyckte Koppabergs/Göteborg FC var det bästa laget.
//Rudy Alvarado
______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media