fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Lomma: PR Academy blir ett lag att räkna med i den här turneringen

Publicerad

den

Efter Elitflicklägret väntade Lomma där jag skall följa och bevaka 13 International Football Tournament som är en inbjudningsturnering för pojkar födda 2003.

Jag har aldrig varit på den här turneringen innan men hört mycket gott om den. Så att vara på plats känns faktiskt riktigt kul. Solen skiner och jag har precis sett min första match. På schemat väntade PR Academy från Göteborg mot BK Höllviken från Skåne.

PR Academy är en nystartad förening som haft sin verksamhet igång i två år. Man har under två år lyckats bygga upp ett bra rykte rent fotbollsmässigt. Föreningen har enbart ett lag och det är just pojkar födda 2003. Jag såg laget spela en träningsmatch på Prioritet Serneke Arena i vintras och deras vackra spel fick mig att få upp ögonen för laget.

Blev väldigt glad när jag fick se att dom skulle var med i turneringen här i Lomma. I matchen mot BK Höllviken gör man det riktigt bra. Det fanns bara ett lag på plan och det var PR Academy. Man hade ett stort spelövertag och rullade bollen fint. Man var väldigt vassa i sina omställningar något som ställde till det för BK Höllviken.

Det var längesen jag såg så många härliga lirare i ett och samma lag. Den som imponerade mest idag var deras nummer 17, Robin ”Robinho” Johansson. Vilken fantastisk fotbollspelare. Får ni möjligheten att se honom spela någon gång så gör det. Ni kommer inte att bli besvikna.

Trots det stora spelövertaget hade man det svårt i sista tredje delen. Man fick inte in bollen i mål. Men i andra halvlek lossnade det och nummer 10, Oscar Wilhemsson kunde göra 1-0 för PR Academy. Matchen slutade 1-0 och BK Höllviken skall nog vara glada över att man inte släppte in fler mål. PR Academy är var riktigt bra och blir farliga i den här turneringen.

Tack för den fina uppvisningen PR Academy!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media