fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Lomma: Bajens ”Bobo” segerorganisatör i matchen mot Gais

Publicerad

den

Wow, vilken match jag fick se precis. Matchen i sig kanske inte var den bästa då Hammarby IF var helt överlägsna. Men vilket lag och vilket fint spel Hammarby bjöd på mot Gais.

Gais inledde turneringen med seger mot arrangörsföreningen GIF Nike med 0-1 igår. Det såg väldigt bra ut igår och idag började man ganska bra trots att Hammarby IF tog ledningen ganska tidigt i matchen.

Hammarby fick 0-0 i sin premiärmatch mot finländska FC Honka igår. FC Honka vann sin match mot GIF Nike med 9-0 idag. Att Hammarby var bra visste vi och det fick vi också svar på i matchen mot Gais.

Tyvärr hade Gais det väldigt tufft i den här matchen och till slut orkade man inte riktigt hela vägen. Detta öppnade upp flera ytor och vilket gjorde att Hammarby kunde vinna med hela 7-1 till slut.

I Hammarby fanns många duktiga och härliga lirare. En av dom heter Elias ”Bobo” Jemal som själv stod för 3-4 mål i dagens match. En uppvisning av väldigt hög klass. Lagen bör se upp för honom i resten av turneringen.

Båda lagen har en match kvar att spela idag. Gais ställs mot FC Honka och Hammarby ställs mot GIF Nike. Båda matcherna spelas sent ikväll här på Lomma IP.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media