fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Liverpools nya sponsor Warrior inleder ett samarbete med Rudy Alvarado!

Published

on

Precis hemkommen från mötet jag har pratat om i några dagar. Jag fick ju inte avslöja något förrens mötet som jag haft idag. Nu kan jag äntligen berätta för er. Jag och Warrior Sverige har inlett ett samarbete. Jag kommer tillsammans med Warrior se över vilka spelare som kan vara aktuella för att bli sponsrade av Warrior. Låter inte det grymt?

Warrior är ett nytt märke som skall in på marknaden i Sverige. Man har redan satsat stort och sponsrat Premier League klubben Liverpool. Nu är det alltså dags att erövra Sverige och jag får vara en del av det.

Jag på Warrior kontoret!

Jag tillsammans med Warrior kommer att följa några spelare som vi finner intressanta från och med nu. Arbetet är alltså igång och vem skulle inte vilja bli sponsrad? Ser du oss på din match, se till att prestera ditt bästa. Vem vet? Det kanske blir du som har ett sponsoravtal i handen i framtiden.

Mer om varumärket Warrior kommer du att hitta här på bloggen. Vi ses på fotbollsplan och du, glöm inte att Warrior är ute efter dig.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media