fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Liten rapport från Götalandslägret

Published

on

Idag drog Götalandslägret igång på riktigt för våra duktiga F-98 och P-98 nere i Halmstad. Både F-98 och P-98 fick möta Västergötland i sin första match tidigare idag.

Flickorna vinner sin match med hela 4-1 mot Västergötland och pojkarna förlorar tyvärr med 1-2. Många spelare som imponerad under matcherna idag säger rapporterna. Kul att höra att det går bra för våra spelare från Göteborg, ni är grymma.

Önskar båda lagen all lycka till på lördag då man möter Örebro.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


2 Comments

2 Comments

 1. Läsare

  maj 9, 2013 at 8:45 e m

  Var själv nere och kolla på tjejernas och lite killarna. Lit små svajigt i backlinjen men Caroline Wasenius var ytterback och gjorde det jättebra, även Michaela De Feo som gjorde målet kvitterings målet och var kapten var bra. Sedan en som alltid lyser Amanda Hjelle en tjej som tyvärr inte fick så mycket boll idag men var ändå bland dem bättre spelarna. Sen Paoulina Longum, gjorde två mål hel grym var hon idag! Sista målet gjordes utav en tjej som inte vart med så mycket Angelica Dedon. En riktigt kämpare! Sedan det lilla jag såg på killarnas match så var det Jacob Sellhed som syntes mest. Inte jättebra match men helt okej.

  • Rudy Alvarado

   maj 13, 2013 at 1:08 e m

   Tack snälla för din fina rapport. Uppskattas!

   //Rudy Alvarado

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media