fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

LF Cup: Då är vi igång, LB07 första laget att ta sig till semifinal

Published

on

Då är jag äntligen igång med rapporteringen från LF Cup här i Tipshallen, Växjö. LF Cup är en väldigt fin turnering som erbjuder många klasser men idag är jag här för att bevaka åldersgruppen pojkar 2002 då det är den åldersgruppen bloggen kommer att fokusera på i år.

Dagens första slutspelsmatch är en kvartsfinal som spelas mellan LBO7 och Östers IF. LB07 kom tvåa i sin grupp efter Kalmar FF med två segrar och en förlust. Östers IF vann sin grupp även dom med två vinster och en förlust.

Läs också: Säsongen 2017 drar igång på bästa möjliga sätt, vi ses i Växjö nu på fredag

LB07 tog tidigt ett grepp om matchen och gjorde 1-0 genom nummer 39, Inas Suljic. Man är nära att utöka sin ledning i den 20:e spelminuten när Inas Suljic återigen lyckas komma fri och försöker sig på en lobb som tar i stolpen och ut innan en Öster-försvarare hinner emellan och kan rensa undan.

Matchen går till halvtid med resultatet 1-0 till LB07, ganska jämn match spelmässigt så här långt även om cupens värdlag Östers IF haft svårt att komma till några riktiga målchanser.

Läs också: Vi vann GAIS Open 2016

Med tio minuter kvar av matchen drabbas Östers IF av en utvisning efter regelbrott mot domaren. Öster tvingas nu avsluta matchen med en man mindre samtidigt som dom jagar kvittering.

LB07 utökar sin ledning med tre minuter kvar till 2-0 genom nummer 35, Gabriel Johnson på ett lågt avslut lågt placerat i bortre via stolpen.

Nu väntar semifinal för LB07, motståndet är inte klart ännu men man kommer antingen att ställas mot Kristianstads FC eller Västerås SK.

Läs också: Intervju med Segeltorps Miguel Sandberg inför LF Cup som startar imorgon

Nu har dagens andra kvartsfinal igång, den spelas mellan Kalmar FF och Segeltorps IF.

//Rudy Alvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media