fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Leon Kinnari & Abdi Hakim, AIK:s framtidslöften?

Publicerad

den

Tung start för AIK P-14 i sin egna turnering. FC Nordsjaelland från Danmark skulle visa sig vara alldeles för starka.

FC Nordsjaelland fick dock lite oturligt en straff i inledningen av matchen, en straff som William Maretti förvaltade väl. AIK tappade lite luften och hade svårt att komma igång efter detta. Det kändes som att AIK inte riktigt var på tårna i den här matchen. Försvarsspelet satt inte ordentligt och man vågade inte riktigt gå in i närkamperna.

Den svaga insatsen från AIK skulle straffa sig och FC Nordsjaelland kunde göra både 2-0 och 3-0 vilket också blev slutresultatet. Men jag vet att AIK kommer att analysera matchen i efterhand och ordna till det som saknades i den här matchen. I AIK hittade jag dock två guldkorn som kan bli AIK:s framtidslöften. Riktigt kul att se.

Den ena spelaren hade nummer 6 på ryggen och heter Leon Kinnari och den andra spelare hade nummer 10 på ryggen och heter Abdi Hakim (På bilden). Helt magiska på mittfältet. Fortsätter dom så här så skulle jag bliv väldigt förvånad om vi inte får se dom spela i Allsvenskan om några år.

Skall bli kul att följa AIK i den här turneringen. AIK ställs mot FC Barcelona i sin nästa match. Den startar kl 20:15 här på Skytteholms IP.

Glöm inte att följa oss på sociala medier för mer material – @ungdomsfotboll.se på Facebook, Instagram & @ungdomsfotboll på Snapchat.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media