fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Läs mer om Eriksbergs IF:s stora Tjejsatsning

Publicerad

den

De duktiga lagen, Eriksbergs damjuniorer och F00/01, gör nu en spännande satsning för att skapa en gemensam ungdomsutbildning 2015. Båda lagen har haft enorma framgångar både på lokal nivå men även på Sverigenivå (några exempel från 2014 är SM kvartsfinal F98, SM final futsal F97 samt seriesegrar).

Nu tar man ytterligare ett steg genom att bilda en gemensam träningstrupp med en tydlig agenda vad det gäller fotbollsutbildning på hög nivå men också med möjligheten att kunna kombinera skola och fotboll.

Roberto De Feo, med meriter som tränare för Eriksberg A-lag på herrsidan 2013-2014 samt som senior A-lagsspelare under många år, blir huvudansvarig för satsningen. Med honom kommer 5 andra tränare att ingå i den starka ledarstaben (Urban Karlsson, Thomas Nilsson, Elisabeth Johansson, Anneli Karlsson-Moodh och ny tränare för juniorerna på gång). Ungdomstruppen kommer att ha seriespelslag 2015 i både damjunior- och F00 serien.

Om du är en tjej i åldern F96-F01 med ett brinnande intresse för fotboll och är nyfiken på att testa denna fantastiska möjlighet så kontakta Roberto De Feo (0706-898812). Eriksberg har öppna träningar under sista veckan innan jul men även under hela januari! Träningsdosen är 3 gånger i veckan.

I mars kommer truppen även ha ett spännande träningsläger inför seriestarterna. Dessutom kommer dom deltaga i ett antal bra cuper under 2015.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media