Connect with us

Pojkfotboll

Kyligt Hjällbovallen bjöd på en bra träningsmatch

Klockan 10:00 befann jag mig på Hjällbovallen för att kolla in matchen mellan Gunnilse IS P-99 och Azalea BK. Jag hade inga förväntningar alls då jag inte sett något av lagen spela innan. Jag har heller inte sett många P-99 matcher.

Väl på plats så möttes jag av två hungriga lag, båda ville mycket och skapade mycket. Fick höra av en förälder att Gunnilse spelade med ett väldigt mixat lag, hade många som provspelade och hade också med några 98-or i laget. Nu vet jag inte hur mycket detta stämmer men det var det som han berättade för mig.

Det kändes som att Gunnilse ville lite för mycket och fick inte igång sitt spel riktigt. För mig var Azalea BK lite bättre än Gunnilse då man stundtals spelade riktigt bra. Gunnilse lyckades dock ta ledningen med 1-0 i slutet av första halvlek.

Jag blev inte kvar hela matchen då det var lite väl kallt för min smak. Jag vet inte vad matchen slutade tyvärr, är det så att ni vet resultatet så lägg gärna en kommentera under detta inlägg.

Kul att se dessa duktiga killar spela och jag ser framemot att ha Gunnilse IS på Backacupen nästa helg.

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Dana Cup: Azalea BK tog en viktig seger

Flickfotboll

Emir Bosnic klar för Utsiktens BK & Division 1

Pojkfotboll

Från Angered MBIK till Västerås SK “Vill utmana mig själv som ledare”

Ungdomsfotboll

Långläsning: Sista delen av superguiden inför SEF Trophy

Pojkfotboll

Göteborg Cup: Två vinster av två möjliga för Hisingsbacka FC

Pojkfotboll

SUPERSÖNDAG: Enskede IK – Från toppning och selektering till årets förening

Intervjuer

Jitex Mölndal BK starkast i mötet mot Azalea BK

Flickfotboll

Eskilscupen: Träslövsläge IF klara för A-slutspel – vann kvalmatchen mot Azalea BK

Flickfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet