fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Kyligt Hjällbovallen bjöd på en bra träningsmatch

Published

on

Klockan 10:00 befann jag mig på Hjällbovallen för att kolla in matchen mellan Gunnilse IS P-99 och Azalea BK. Jag hade inga förväntningar alls då jag inte sett något av lagen spela innan. Jag har heller inte sett många P-99 matcher.

Väl på plats så möttes jag av två hungriga lag, båda ville mycket och skapade mycket. Fick höra av en förälder att Gunnilse spelade med ett väldigt mixat lag, hade många som provspelade och hade också med några 98-or i laget. Nu vet jag inte hur mycket detta stämmer men det var det som han berättade för mig.

Det kändes som att Gunnilse ville lite för mycket och fick inte igång sitt spel riktigt. För mig var Azalea BK lite bättre än Gunnilse då man stundtals spelade riktigt bra. Gunnilse lyckades dock ta ledningen med 1-0 i slutet av första halvlek.

Jag blev inte kvar hela matchen då det var lite väl kallt för min smak. Jag vet inte vad matchen slutade tyvärr, är det så att ni vet resultatet så lägg gärna en kommentera under detta inlägg.

Kul att se dessa duktiga killar spela och jag ser framemot att ha Gunnilse IS på Backacupen nästa helg.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media