fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Emir Bosnic klar för Utsiktens BK & Division 1

Published

on

Foto: Utsiktens BK

Inför den här säsongen så var det enbart Ali Youssef som blev uppflyttad till BK Häckens A-lag från deras U19-trupp. En spelare som var uppe och träna väldigt mycket med A-laget var Emir Bosnic men tyvärr blev det inte kontrakt med A-laget den här gången.

Läs också: En fröjd att se Wartas Emir Bosnic spela

Istället blev Emir Bosnic presenterad av Utsiktens BK som till vardags spelare i Division 1. Emir är en spelare jag haft äran att följa i minst sex år och jag minns fortfarande vilken uppvisning han hade under Backacupen för just sex år sedan.

Läs också: Emir Bosnic, en av mina favoriter under Backacupen

Är så himla glad över att Emir Bosnic tagit det här klivet även om jag hoppades att BK Häcken skulle ge han ett kontrakt. Men nu väntar nya spännande äventyr för Emir och gör han det riktigt bra där så ser jag ingen anledning till varför BK Häcken inte skulle värva tillbaka honom. Så bra är han.

– Det känns bra att skriva kontrakt med Utsiktens BK eftersom det känns som rätt steg för mig och en bra nivå för mig att utvecklas ännu mer som fotbollsspelare. Jag ser framemot en säsong där vi kommer spela en offensiv fotboll och förhoppningsvis vinna massa matcher, säger Emir Bosnic till Ungdomsfotboll.se

Läs också: Med uppdrag att sätta Ungdomsfotbollen i rampljuset

Önskar Emir all lycka till i sin nya klubb! Se gärna videointervjun med Emir som vi gjorde 2015.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media