fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Kolla in vad Holmalunds IF F-99/00 håller på med

Published

on

Det är många föreningar och lag som har förstått det här med att ha en uppdaterad hemsida och jobba aktivt med sociala medier. Jag ser dock att det arbetas flitigast på damsidan och jag är imponerad.

I Göteborg har vi bland annat Hönö/Björkö F-99 och Eriksbergs IF F-98 som är väldigt duktiga med detta. I Alingsås finns Holmalunds IF F-99/00 som arbetar otroligt aktivt med detta. Ett bra sätt för dom att synas och speciellt då damfotbollen inte får lika mycket uppmärksamhet som herrfotbollen.  Fler lag och föreningar borde bli bättre på detta.

Och sedan verkar Holmalunds IF vara ett duktigt lag, undra om dom spelar Gothia Cup i år?

Kolla in Holmalunds F-99/00 bloggen: http://holmalundsif.blogspot.se

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


2 Comments

2 Comments

 1. Holmalunds F99/00

  maj 7, 2013 at 6:31 e m

  Men självklart att Göteborgs bästa kännare av ungdomsfotboll hittar in till oss 🙂 Riktigt trevligt med uppmärksamheten och alltid fint att nämnas i samma mening som duktiga Hönö/Björkö F99 och Eriksbergs F98:or!!

  Ingen Gothia Cup för oss i år tyvärr (om nu inte BK Häckens F00 får den där ena platsen över som dom lovade hålla till oss *nudge nudge*). I år tar vi färjan över till Danmark och testar vingarna i Dana Cup!

 2. Patrik Mattsson

  maj 7, 2013 at 9:03 e m

  Väldigt trevlig sida Holmalunds F99/00 hade! Positivt att det arbetet uppmärksammas eftersom det gör mycket för att skapa rätt ”känsla” kring ett lag och bidrar positivt till att lyfta fram tjejfotbollen! Det visar också på engagerade ledare/föräldrar som lägger ner det där lilla extra (som oftar mycket tid).

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media