fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Johanna Renmark – Det stora utropstecknet när Gideonsbergs IF vann

Published

on

Efter en välbehövlig lunch var det dags att se nästa match i Girls Elite Cup. I den ställdes Gideonsbergs IF och Enskede IK mot varandra. En match jag sett framemot då jag varit väldigt nyfiken på detta Gideonsbergs IF.

Läs också: Girls Elite Cup: Oavgjort när Örebro SK & HGH FC ställdes mot varandra

Gideonsbergs IF gjorde mig inte besviken utan tvärtom. Man spelade väldigt organiserat, vackert och med mycket fart. En del av farten stod Johanna Renmark för, satan i gatan vilken duktig spelare hon är. Förstår verkligen varför hon blir uttagen till F03-landslaget gång på gång.

Johanna Renmark gav Gideonsbergs ledningen med 1-0 i första halvlek och såg till att utöka deras ledning till 2-0 i mitten av andra halvlek.

Många duktiga spelare i detta Gideonsbergs IF, förutom Johanna Renmark så fastnade jag även för Fiona Eriksson och Emrica Randberg.

Läs också: Girls Elite Cup: Bra start av Växjö DFF – Izabell Afram tvåmålsskytt

Gideonsbergs IF var det bättre laget i matchen och man vann matchen med 3-0 till slut. Bra jobbat och tack för den fina uppvisningen.

Gideonsbergs IF ställs mot Växjö DFF i dagens sista och tredje match. Den matchen startar 16:50. Önskar laget all lycka till!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss