fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Girls Elite Cup: Oavgjort när Örebro SK & HGH FC ställdes mot varandra

Published

on

Örebro SK Söder inledde turneringen genom att besegra FC Nordsjälland från Danmark med 0-2. Riktigt starkt! HGH FC inledde genom att spela 1-1 mot starka IF Brommapojkarna. Örebro SK och HGH FC ställdes mot varandra i min tredje match för dagen.

Läs också: Nu är det hög tid för er att starta en Newbody-försäljning

Vi som var på plats fick se HGH FC ha ett stort spelövertag i första halvlek. Man hade även ett väldigt stabilt försvarspel där Tilda Gunnarsson styrde och ställde. Det var väldigt mycket HGH FC i första halvlek och man utnyttjade medvinden man hade. Tyvärr fick vi inte se några mål i första halvlek.

I andra halvlek så trodde jag att det skulle bli ombytta roller men riktigt så blev det inte tycker jag. HGH FC fortsatte att anfalla och spela bra trots motvind. Örebro fick till några bra chanser och man var nära att ta ledningen när Anna Sandberg, på en snabb omställning kom till skott men sköt över.

Örebros Thilde Henriksson kom runt på kanten vid flera tillfällen och är den spelaren som jag tycker stack ut i Örebro SK Söder.

Läs också: Girls Elite Cup: Bra start av Växjö DFF – Izabell Afram tvåmålsskytt

Matchen slutade 0-0 och lagen fick varsin poäng. Vill lyfta en spelare i HGH FC som får mitt högsta betyg idag, det är deras nummer 8, Alyssa Stewart. Tycker att hon stod för en riktigt bra insats i den här matchen.

Nu laddar lagen om för sin tredje match för dagen. Örebro SK Söder kommer att ställas mot IF Brommapojkarna och HGH FC kommer att ställas mot FC Nordsjälland.

Glöm inte att följa bloggen på sociala medier för fler uppdateringar, länkar finner ni här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media