fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Girls Elite Cup: Bra start av Växjö DFF – Izabell Afram tvåmålsskytt

Published

on

Dagens andra match fick bli den mellan arrangörsföreningen Växjö DFF och Enskede IK. Många av spelarna i Växjö DFF har jag haft äran att följa ett tag nu och jag måste säga att jag är väldigt imponerad över deras utveckling.

Läs också: Girls Elite Cup: Jämn tillställning mellan FC Rosengård & Smedby AIS

Tycker att hela Växjö DFF har lyft sig något enormt sedan man gick upp i Damallsvenskan. Tycker att fler föreningar borde kika på hur Växjö DFF har jobbat dom senaste åren.

I dagens match var det inget snack om att Växjö DFF var det bättre laget även om jag tycker att Enskede IK stod för en fin insats. I första halvlek fick Izabell Afram till ett kanonskott och 1-0 var ett faktum.

Läs också: Imorgon drar Girls Elite Cup igång – här är mitt schema för morgondagen

I andra halvlek så höll sig samma Izabell Afram framme igen när hon enkelt kunde placera in 2-0 i högra hörnet. Enskede IK försökte och fick till någon farlig målchans men Växjö DFF var alldeles för starka tyvärr.

Man fastställde sedan slutresultatet till 3-0, en hörna där jag tror att Tyra Håkansson var sist på bollen. Växjö DFF tog brons i förra årets turnering, bli inte förvånad om man tar sig lika långt eller längre i år.

Läs också: Nu är det hög tid för er att starta en Newbody-försäljning

Tack för en fin uppvisning Växjö DFF!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media