fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Jag tror på Luqman Bakin Salah och Ihab Naser i dagens match!

Published

on

Idag är det dags igen, det är dags för Göteborgs stadslag att spela sin andra match nere på Elitlägret i Halmstad. Motståndet kommer Skåne stå för och av det jag såg sist så hoppas jag att Göteborg höjer sig en nivå.

Förutom Albin Skoglund med sina två mål sist så fanns det två till dom gjorde en bra match. Luqman Bakin Salah heter den ena och Ihab Naser den andra. Luqman Bakin Salah tog ett väldigt stort ansvar och spelade väldigt moget i sitt spel. Det känns alltid tryggt att ha honom på plan då man vet att han alltid presterar på topp.

Ihab Naser är ju min favorit alla kategorier, han är den spelaren som imponerat på mig mest. På lägret var det han som utmanade hela tiden, han sökte avslut och var nära att göra mål flera gånger. Det farligaste läget var hans ribbskott i början på första halvlek.

Tyvärr kan jag inte befinna mig på plats nere i Halmstad idag, matchen har precis börjat och jag hoppas att jag får liverapporter från folk som är där. Följ min twitter för senaste resultat: http://www.twitter.com/RudyAlvarado

//Rudy Alvarado

 

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media