Connect with us

Pojkfotboll

Jag tror på Luqman Bakin Salah och Ihab Naser i dagens match!

Idag är det dags igen, det är dags för Göteborgs stadslag att spela sin andra match nere på Elitlägret i Halmstad. Motståndet kommer Skåne stå för och av det jag såg sist så hoppas jag att Göteborg höjer sig en nivå.

Förutom Albin Skoglund med sina två mål sist så fanns det två till dom gjorde en bra match. Luqman Bakin Salah heter den ena och Ihab Naser den andra. Luqman Bakin Salah tog ett väldigt stort ansvar och spelade väldigt moget i sitt spel. Det känns alltid tryggt att ha honom på plan då man vet att han alltid presterar på topp.

Ihab Naser är ju min favorit alla kategorier, han är den spelaren som imponerat på mig mest. På lägret var det han som utmanade hela tiden, han sökte avslut och var nära att göra mål flera gånger. Det farligaste läget var hans ribbskott i början på första halvlek.

Tyvärr kan jag inte befinna mig på plats nere i Halmstad idag, matchen har precis börjat och jag hoppas att jag får liverapporter från folk som är där. Följ min twitter för senaste resultat: http://www.twitter.com/RudyAlvarado

//Rudy Alvarado

 

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Utvecklingslägret i Halmstad ställs in

Ungdomsfotboll

Elin Rubensson blir ambassadör för hemma-EM

Flickfotboll

Stadium Sports Camp – Världens roligaste fotbollsvecka

Ungdomsfotboll

Elitcup: Fin insats av AIK när man slog FC Bellevue

Pojkfotboll

Kristianstads Elvira Olofsson hyllar nya F17-serien: “Kan utvecklas väldigt mycket”

Flickfotboll

HIF besegrade HIF i Ligacupen

Pojkfotboll

Ungdomsfotboll.se utökar sin bevakning – Skåne här kommer vi

Ungdomsfotboll

Fredrik Hammar till England & Brentford FC

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet