fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Jag njuter varje gång jag ser Lärje/Angered spela

Publicerad

den

Lärje/Angered hade ett tydligt mål som nykomlingar i Div 2, att vinna serien och ta sig till Div 1. Ett mål som kan bli verklighet, just nu ligger man på en andraplats en poäng efter serieledarna Norrby IF.

Lärje/Angered har verkligen imponerat under säsongen resultatmässigt men framförallt spelmässigt. Något som har fått mig att vilja se dom flera gånger men alltid fått förhinder. I söndags fick jag möjlighet att se dom och som jag njöt.

Motståndet stod Fässbergs IF för, ett lag som endast tagit 3 poäng denna säsongen. Fässberg hade det väldigt svårt i första halvlek då Lärje/Angered mer eller mindre spelat ut dom totalt. Lärje/Angered gjorde både 0-1 genom Enis Maljici och strax därefter även 0-2 genom Prince Ehiorobo.

I andra halvlek skärpte Fässbergs till sig och man gav Lärje/Angered ett bra motstånd. Dock lyckades man aldrig göra mål, dock bara ett självmål och matchen slutade 0-3 till Lärje/Angered.

Lärje/Angered är en förening som alltid legat mig varmt om hjärtat, mycket för deras fantastisk fina fotbollsfilosofi. Jag önskar av hela mitt hjärta att Lärje/Angered tar sig till Div 1. Det hade varit riktigt kul.

Nu håller jag tummarna för att detta skall gå vägen och vill också passa på att säga att tränaren Korosh Hatami har gjort ett riktigt bra jobb.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media