Connect with us

Flickfotboll

Jag har inte råd i dagsläget att driva bloggen vidare

Förra året så slog bloggen alla rekord och detta tack vare er läsare. Detta har gjort att jag inför årets säsong varit otroligt taggad och gjort en riktigt bra planering över året som kommer. Har jobbat stenhårt för att uppdatera bloggen så ofta jag bara kan. Har jobbat stenhårt för att få in samarbetspartners, sponsorer eller andra aktörer som vill stötta bloggen. Men tyvärr har inte det sistnämnda arbetet gett något större resultat.

Jag har även försökt att be er föreningar eller lag att länka till bloggen via era hemsidor. Detta för att få lite mer trafik på sidan som i sin tur kan leda till att bloggen kanske kan ta in ett säljbolag som sköter annonseringen osv. Några lag eller föreningar har gjort detta, dock inte så många som jag hade trott från början. Tråkigt tycker jag med tanke på hur mycket exponering alla föreningar får via bloggen osv. Och ja, det är viktigt att tänka på sitt varumärkesarbete även som förening.

Stockholm och föreningarna där har fått upp ögonen för bloggen vilket är riktigt kul. Och vi pratar om att expandera bloggen ännu mer vilket är en riktigt bra idé. Detta kommer dock att kosta mer pengar och kosta mer tid. Så det är något jag måste se över ordentligt.

Nu till verkligheten. Men jag vill först bara säga en sak till Peter, detta är inte någon martyr utan detta är den sanna verkligheten….

Jag har inte råd i dagsläget att driva bloggen vidare. Jag säger inte att jag kommer att lägga ner den helt men jag kommer inte att uppdatera den så ofta i framtiden om inte situationen löser sig. Anledningen är att min tid och mina pengar inte räcker till längre. Gör ont i hjärtat att skriva det men så ser verkligheten ut. 

Tack för att du tagit dig tiden att läsa inlägget och tack för ditt stöd!

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Hisingbacka FC:s Leif Sjöqvist nominerad till Årets Eldsjäl

Ungdomsfotboll

Starkt startfält när Nordic Invitational Cup skall avgöras under påskhelgen

Flickfotboll

Idag drar Lennart Johansson Academy Trophy igång – se dagens schema här

Pojkfotboll

Barcelona, Bayern München, Paris Saint-Germain & Atletico de Madrid är några av klubbarna som kommer till Stockholm

Pojkfotboll

Elitcup: Fin insats av AIK när man slog FC Bellevue

Pojkfotboll

Ungdomsfotboll.se utökar sin bevakning – Skåne här kommer vi

Ungdomsfotboll

VDFF: Böljans Tilde Duphorn sänkte Nacka FC med sent mål

Flickfotboll

VDFF: Tuva Norell målskytt när Älvsjö AIK slog BK Häcken

Flickfotboll


Warning: Undefined array key "align" in /home/rudyalva/public_html/wp-content/plugins/advanced-ads/modules/gutenberg/includes/class-gutenberg.php on line 231
Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet