fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Jag har inte försvunnit, jag bloggar för fullt!

Published

on

Jag ville bara meddela att jag har inte försvunnit utan bloggar för fullt på Fotbolltransfers.com under Gothia Cup. Mitt mål vara att hålla båda bloggarna vid liv men det hinnar jag tyvärr inte. Så gå in på http://www.fotbolltransfers.com/blog/gothiacup  för att läsa mina senaste blogginlägg om Gothia Cup.

På kärt återseende direkt efter Gothia Cup!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media