fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Intervju: Det var svårt att förstå att man hade kommit med

Published

on

Igår släppte jag intervju med Michaela De Feo som var en av dom uttagna till landslagslägret på Bosön. På pojksidan hade vi också tre stycken spelare som fick åka med på landslagslägret, Sebastian Sjursen från IFK Göteborg var en av dom. Här kan ni läsa om hans tankar från lägret.

Hej Sebastian och grattis till uttagningen till landslagslägret. Hur kändes det och hur gick tankarna när du fick reda på att du blivit uttagen?
Tack så mycket. Det var svårt att förstå att man hade kommit med först så det tog några dagar innan jag verkligen blev jätteglad över det. Men när jag insåg att det var på riktigt så blev jag glad och mer peppad att spela fotboll.

Hur var lägret upplagt, var det som du hade förväntat dig?
Lägret var bra upplagt, man var i gång hela tiden verkligen så det var roligt. Det jag blev förvånad över var att vi hade så många teoripass, fast det var bra för att man fick lära sig mycket som man kan ha med sig under sin karriär.

Hur gick det för dig personligen under lägret och får vi se dig representera Sverige även i fortsättningen tro?
Det gick bra, fick spela på en helt ny position fast det gick bra ändå. Blev tyvärr skadad dom två sista dagarna vilket inte kändes bra alls. Om jag får vara med och representera Sverige är svårt att säga men det hoppas jag. Mitt mål är att ta mig på mig dom blågula matchkläderna just nu. Fast om man inte skulle få göra det nu så är det bara att fortsätt att träna ännu mer, utvecklas hela tiden och det gör jag verkligen nu.

Tack Sebastian för att du tagit dig tiden att svara på frågorna. Önskar dig all lycka till och jag hoppas att få se dig i dom blågula matchkläderna även i fortsättningen.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media