fbpx
Connect with us

Pojkfotboll

Ihab Naser, min favorit på Elitlägret!

Published

on

Jag vet att jag redan skrivit ett inlägg om Ihab Naser men när flytten av webbhotellet gjordes så försvann det inlägget. Han förtjänar uppmärksamheten så jag väljer att skriva om honom igen.
Ihab Naser är för mig en av Göteborg bästa spelare, det jag har sett hittills har imponerat mycket på mig. Såg han spela med Göteborg stadslag i en match på Apelsinplan för någon månad sedan. Det var han som utmärkte sig mest och jag blev nyfiken på vilket lag han spelar i. På grund av att jag var tvungen att gå innan matchen spelats klar kunde jag inte prata med någon och fråga.
För snart två veckor sedan så begav jag mig till Hjällbovallen för att kolla in Gunnilse IS, gissa vem jag såg på plan då? Jo, just Ihab Naser och han gjorde mig inte besviken. Han glänste och utmärkte sig direkt och den matchen gjorde han tre mål och låg bakom flera. Det blev trots allt 15-4 till Gunnilse IS den matchen. Det säger väl det mesta?
Han spelade då som innermittfältare och gjorde det riktigt bra, i stadslaget spelade han som yttermittfältare. Han känns som att han är en spelare som du kan sätta på vilken position som helst och han fixar det galant.
Att han åker med till Elitlägret är en självklarhet, önskar honom all lycka till på lägret.
//Rudy Alvardo
______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss