fbpx
Connect with us

Flickfotboll

IFK Göteborg klara för final i Miniängeln Invitational

Published

on

Då har båda semifinalerna i Miniängeln Invitational spelats klart och eftersom båda spelades samtidigt så bestämde jag mig för att se derbyt mellan IFK Göteborg och IF Väster.

Läs också: Blåvitts Novalie Jensen inför helgens turnering ”Ser framemot en underbar turnering & helg”

Det blev en väldigt bra och spännande match tycker jag. IFK Göteborg spelade som vanligt en väldigt bra fotboll. Man vågade att rulla runt bollen, lät IF Väster jaga och hade stort tålamod. Detta gjorde också att Alexandra Larsson ganska tidigt i matchen kunde göra 1-0 till Blåvitt.

Det dröjde inte länge innan IFK Göteborg kunde utöka sin ledning till 2-1 via duktiga Saron Berhe. Ett resultatet som stod sig hela halvleken igenom.

Läs också: Följande lag är klara för semifinal i Miniängeln Invitational

Tycker att IF Väster är duktiga och har något riktigt bra på gång. Jag hade önskat att man spelade lite bättre fotboll bara. Fortfarande alldeles för många långa bollar för min smak.

IF Väster lyckades reducera i mitten av andra halvlek via Ella Helgegren och då kändes det som att matchen fick fart igen. Men idag var IFK Göteborg alldeles för starka för IF Väster. I slutminuterna, via en hörna kunde Alexandra Larsson göra sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet till 3-1. (se målet via vår Instagram-stories)

Läs också: Miniängeln: IF Väster har något riktigt spännande på gång

IFK Göteborg är därmed klara för final i Miniängeln Invitational 2019. I finalen väntar duktiga HJK från Finland som vann sin semifinal mot Adolfsbergs IK med 2-0

Finalen spelas klockan 15:00 här inne på Prioritet Serneke Arena. Önskar IFK Göteborg all lycka till i finalen.

Glöm inte att följa oss via sociala medier för fler uppdateringar från finalen i Miniängeln Invitational, länkar finner du här nedan.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media