fbpx
Följ oss

Uncategorized

Happy Johnson & Ali Farah är två nya tillskott i mitt Allstar lag.

Publicerad

den

Eftersom jag alltid är ute och tittar på fotboll så hittar jag en del talanger ute på fotbollsplanerna. När jag var och tittade på Göteborg Cup så fann jag bland annat dessa två.


Happy Johnson, Född 1997 – IF Warta


Ali Farah, Född 1997 – IF Warta

Dessa två spelare visade i finalen mot BK Häcken att det är två spelare att räkna med. Har inte koll på om dom är uttagna till stadslaget ännu men jag hoppas verkligen att tränarna har koll på dessa två. Dom är klart värda att vara med i ett stadslag.

Både Happy Johnson och Ali Farah är väldigt kompletta spelare och det visade dom tydligt under finalen. Happy Johnson började som mittback, styrde och ställde riktigt bra. Ali Farah började som anfallare och gjorde ett bra jobb där. I andra halvlek så bytte dom positioner med varandra och laget fortsatte att spela lika stabilt.

Detta är två spelare jag tänker att följa och även dom är uttagna i mitt Allstar lag.

Finalen slutade: IF Warta – BK Häcken 1-0

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media