fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Halör: Mållöst när Landskrona ställdes mot BP

Publicerad

den

SKANÖR. Torsdagens sista match i grupp 3 gick mellan Landskrona BoIS och IF Brommapojkarna. Medan BP kom från en premiärseger hade Landskrona förlorat sin första match. Efter en jämn och chanssnål ställning slutade det 0-0 dem emellan.

Den första riktigt heta chansen hade BP:s Cornelius Situ drygt halvvägs in på första halvlek. Bollen gick förbi Mohammed Khazaat i Landskronamålet men i sista stund räddade Landskronaförsvaret upp situationen, genom att rädda bollen på mållinjen.

Med drygt fem minuter kvar av första halvlek öppnade spelet upp sig något och Landskronakaptenen Anthony Martinez Diaz rann igenom BP-försvaret, men fick se sitt avslut segla över mål.

LÄS MER: Halör: Öster vann svängigt möte mot Nacka

Innan halvtid hann också Brommapojkarna med att bränna ett jätteläge. Cornelius Situ lyfte in bollen bakom motståndarförsvaret men varken Tobias Sjöstedt eller Arnold Nitu fick ordning på avslutet, och bollen rann istället ut till inspark.

Den andra halvleken var mer tillknäppt och målchanserna var lätträknade. Ett Landskrona som var tvingade till att ta poäng, för att chansen till A-slutspel skulle leva till morgondagen, var något hetare men hade svårt att komma till några vassa lägen. Även om Anthony Martinez Diaz flera gånger orsakade problem för BP-försvaret.

I slutminuterna var det istället Brommapojkarna som var närmast ett ledningsmål. Inom loppet av några minuter radade de upp hörnor och frisparkar, men utan att få någon utdelning på de fasta situationerna.

LÄS MER: Halör: Richard Ramirez matchvinnare för Haninge

Det oavgjorda resultatet var säkerligen till mest glädje för LB07, som därmed säkrade sin plats i A-slutspelet. Brommapojkarna gör i sin tur dem sällskap vid poäng mot just LB07 i morgon medan Landskrona BoIS måste besegra FK Karlskrona samtidigt som de får hjälp av LB07.

En spelare som ser väldigt spännande ut för framtiden är Cornelius Situ. BP-talangen är född 2006 och ställdes alltså nu mot två år äldre spelare. Det gjorde han med den äran, då han imponerade med sin teknik och fysik.

Foto: Fr. v. Martin Krstic och Xavier Odhiambo i Landskrona BoIS

// Robert Rosén

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media