fbpx
Connect with us

Flickfotboll

Guld till IF Brommapojkarna F-03 i Future Cup 2018

Published

on

Självklart var jag tvungen att vara på plats när F15-finalen i Future Cup mellan AIK FF och IF Brommapojkarna drog igång på Härlanda Park tidigare idag.

Läs också: Guld till GAIS P-03 i Future Cup 2018 ”Väldigt välförtjänt”

AIK har jag haft äran att följa ett tag nu och har sett dom i bland annat Lennart Johansson Academy Trophy, Växjö DFF Invitational Cup och Gothia Cup. Att dom är duktiga är det inget snack om och jag är inte ett dugg förvånad över att dom tog sig till final i årets turnering.

IF Brommapojkarna däremot, dom hade jag ingen koll inför dagens final och jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Inför finalen så kändes det som att AIK skulle vinna matchen utan problem men ack så fel jag hade.

I andra halvlek så fick Brommapojkarnas Eli Söderberg på ett riktigt bra skott som gav BP ledningen med 1-0 och nio minuter senare kunde Linnea Tisjö utöka Brommapojkarnas ledning till 2-0 på precis samma sätt. 

Läs också: Guld till FC Rosengård F-04 i Future Cup 2018

Efter 2-0 målet visade Brommapojkarna en otrolig fin laganda och kämparglöd vilket gjorde att man lyckades stå emot AIK:s tok-offensiv i slutminuterna och vann finalen med 2-0. Imponerande, mycket imponerande och välförtjänt.

Läs också: Ny säsong, ny skopåse – köp årets skopåse redan idag

Stort grattis till guldet säger jag till IF Brommapojkarna och precis som övriga lag i den här åldersklassen så skall det bli oerhört kul att följa er under säsongen.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media

Skadematerial.se - Köp allt skadematerial hos oss