fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Gothia Cup: Tölö IF vann toppmötet mot lokalkonkurrenten

Publicerad

den

Jag brukar inte åka ut till Inlag i Kungsbacka då det tar förbaskat mycket tid. Men idag var jag tvungen att ta mig dit. Typiskt att gps:n kände för att visa mig runt i Kungsbacka. Ingen aning om vilken rutt den tog, det var inte den kortaste i alla fall. Väl framme var det runt 15 minuter kvar till matchstart, skönt då jag behövde vila lite.

Anledningen till att jag åkte dit var för att jag inte missa toppmötet mellan Tölö IF och Hovås Billdal IF. Inför Gothia Cup så möttes lagen, lite som ett genrep men det var även en seriematch. Den drabbningen vann Hovås Billdal med 5-1.

Läs mer om den matchen här: http://www.gbgfotboll.com/infor-gothia-cup-duktiga-lisa-palm-malskytt-i-matchen-mot-tolo-f-00/

I dagens drabbning var det ombytta roller. Hovås Billdal såg väldigt trötta och slitna ut, det gjorde inte Tölö som körde på i ett högt tempo.

Två fina skott av Victoria Brackmann strax utanför straffområdet gav Tölö ledningen med 1-0 och även 2-0. Denna Brackmann som är så elegant i sitt spel på mittfältet var vi tvungna att utse till matchens lirare tillsammans med varumärket Stanno. Hon har riktigt fina kvalitéer och ger Tölö ett helt annat lugn i sitt spel. Låt alla bollar gå genom henne, hon är en playmaker av högsta klass.

Stort grattis Victoria!
insta_victoriaI andra halvek så fortsatte maskineriet Tölö att prestera. Sofia Gustavsson utökade ledningen till 3-0 direkt i början av andra halvlek. Det blev hela 5-0 till Tölö då Amanda Lund och Ida Cederberg gjort varsitt mål i slutminuterna.

Nu väntar 8-delsfinal mot Nyköping BIS på Åby 2. Den matchen startar 18:50.

Önskar Tölö IF all lycka till!

Ni glömmer väl inte att följa Ggbfotboll.com på dom sociala medierna?

Facebook: http://www.facebook.com/RudyAlvaradocom
Instagram: http://www.instagram.com/gbgfotboll_com
Twitter: http://www.twitter.com/RudyAlvarado
Snapchat: gbgfotboll_com

//Rudy Alvarado

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media