fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Gothia Cup: Tilda, Maja, Nora, Julia & Johanna målskyttar när Jitex vann

Publicerad

den

Förra året vann man Gothia Cup. Jag antar att Jitex Mölndal BK G18 har samma mål i år. Om inte annat så säger deras spel samt inställning att det är guld som gäller även i år. Vilka kommer att kunna stoppa dessa duktiga tjejer från Mölndal?

Idag väntade derby mot Näsets SK i 16-delsfinalen på Ruddalen 1. Tur att det var försenat så att jag kunde komma fram någorlunda i tid. Det tar ju tid att transportera sig mellan matcherna som ni säker förstår.

Jitex fortsätter att imponera och idag vann man derbyt mot Näsets SK med 5-0. Näset hade väl egentligen inget att sätta emot. Jitex är alldeles för starka.

Målskyttarna hos Jitex:
Tilda Andreasson, Nora RönnforsMaja Henriksson, Johanna Tisell & Julia Johansson. Dessa fem tjejer har meriter från landslag och distriktslag.

Tilda Andreasson, denna härliga spelare från Björkö växer och växer i mina ögon för varje match som går. Hon är en spelare som jag ser spela i damlandslaget i framtiden. Hon blev därför utvald till matchens lirare av mig och varumärket Stanno. Stort grattis Tilda!

insta_tilda_2

Norskt motstånd väntar i nästa match och jag har svårt att se att Jitex förlorar den matchen. Matchen mot IK Grand Bodø startar klockan 15:00 på Kviberg 15.

Nu är man nära, väldigt nära. Det återstår bara fyra matcher till final. Önskar er all lycka till!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media