Connect with us

Uncategorized

Gothia Cup: Tack för fotbollsfesten Eriksbergs IF

Tyvärr förlorar Eriksbergs IF kvartsfinalen mot Kvarnsvedens IK med 2-1 på Slottskogsvallen. Det är ingen idé att jag skriver en matchrapport utan detta inlägg tänkte jag tillägna till alla spelare, ledare och föräldrar i Eriksbergs IF.

För mig som inte har någon relation till Eriksbergs IF måste jag säga att jag har nog aldrig varit så engagerad i något lag som jag varit med Eriksberg under turneringen. Jag har varit superglad när ni vunnit, varit nervös när man spelat dom tuffa matcherna, skrikit och pushat från sidan, följt varenda spelminut via Gothia Cup app när jag ej kunnat vara på plats och idag när ni tyvärr förlorar så fick jag en stor klump i magen, halsen och i hjärtat. Det gör ont och jag hatar att förlora.

Jag har flera gånger under Gothia Cup använt ordet “Vi” när jag pratat om er. Jag har kännt mig som en av er och jag vill bara tacka er för att jag fick följa er denna veckan. Ni är för j*vla bra om man nu får svära.

Tack, tack, tack och åter tack för fotbollsfesten!

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

1 Comment

1 Comment

  1. Hahahah

    jul 21, 2013 at 9:53 f m

    Hahahaha jävla bög

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Gothia Cup: Se alla vinnarna från årets turnering Gothia Cup: Se alla vinnarna från årets turnering

Gothia Cup: Se alla vinnarna från årets turnering

Ungdomsfotboll

Gothia Cup 2023: Spelschemat för världens största ungdomsturnering är här Gothia Cup 2023: Spelschemat för världens största ungdomsturnering är här

Gothia Cup 2023: Spelschemat för världens största ungdomsturnering är här

Ungdomsfotboll

Gothia Cup Packlista: 20 viktiga saker att ta med för ditt fotbollslag i sommar Gothia Cup Packlista: 20 viktiga saker att ta med för ditt fotbollslag i sommar

Gothia Cup Packlista: 20 viktiga saker att ta med för ditt fotbollslag i sommar

Ungdomsfotboll

Andrea Pajovic tar klivet in i seniorfotbollen – klar för Jitex

Flickfotboll

Jardell Kanga Jardell Kanga

15-årige Jardell Kanga historisk

Pojkfotboll

Örgryte IS flyttar upp Aydarus Abukar till A-laget

Pojkfotboll

Gothia Cup 2020 ställs in

Ungdomsfotboll

Bloggen fyller 10 år & åker på turné – se vilka turneringar vi skall besöka i år

Ungdomsfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2024 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet