fbpx
Följ oss

Uncategorized

Gothia Cup: Tack för fotbollsfesten Eriksbergs IF

Publicerad

den

Tyvärr förlorar Eriksbergs IF kvartsfinalen mot Kvarnsvedens IK med 2-1 på Slottskogsvallen. Det är ingen idé att jag skriver en matchrapport utan detta inlägg tänkte jag tillägna till alla spelare, ledare och föräldrar i Eriksbergs IF.

För mig som inte har någon relation till Eriksbergs IF måste jag säga att jag har nog aldrig varit så engagerad i något lag som jag varit med Eriksberg under turneringen. Jag har varit superglad när ni vunnit, varit nervös när man spelat dom tuffa matcherna, skrikit och pushat från sidan, följt varenda spelminut via Gothia Cup app när jag ej kunnat vara på plats och idag när ni tyvärr förlorar så fick jag en stor klump i magen, halsen och i hjärtat. Det gör ont och jag hatar att förlora.

Jag har flera gånger under Gothia Cup använt ordet ”Vi” när jag pratat om er. Jag har kännt mig som en av er och jag vill bara tacka er för att jag fick följa er denna veckan. Ni är för j*vla bra om man nu får svära.

Tack, tack, tack och åter tack för fotbollsfesten!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media