fbpx
Connect with us

Uncategorized

Gothia Cup: Tack för fotbollsfesten Eriksbergs IF

Published

on

Tyvärr förlorar Eriksbergs IF kvartsfinalen mot Kvarnsvedens IK med 2-1 på Slottskogsvallen. Det är ingen idé att jag skriver en matchrapport utan detta inlägg tänkte jag tillägna till alla spelare, ledare och föräldrar i Eriksbergs IF.

För mig som inte har någon relation till Eriksbergs IF måste jag säga att jag har nog aldrig varit så engagerad i något lag som jag varit med Eriksberg under turneringen. Jag har varit superglad när ni vunnit, varit nervös när man spelat dom tuffa matcherna, skrikit och pushat från sidan, följt varenda spelminut via Gothia Cup app när jag ej kunnat vara på plats och idag när ni tyvärr förlorar så fick jag en stor klump i magen, halsen och i hjärtat. Det gör ont och jag hatar att förlora.

Jag har flera gånger under Gothia Cup använt ordet ”Vi” när jag pratat om er. Jag har kännt mig som en av er och jag vill bara tacka er för att jag fick följa er denna veckan. Ni är för j*vla bra om man nu får svära.

Tack, tack, tack och åter tack för fotbollsfesten!

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Copyright © 2021 Alvarado Sport & Media