fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Gothia Cup: Stabil seger för Eriksbergs IF mot norskorna

Publicerad

den

Min sista match för dagen blev matchen mellan Eriksbergs IF och Tromsö IL från NorgeBravida Arena.

Jag måste säga att jag är oerhört nöjd med dagens planering. Har sett många bra matcher och många duktiga spelare. Har även haft ett bra flöde då jag lagt in matcher efter område , lite pauser för återhämtning samt skrivande och inga längre avstånd mellan matcherna. Så tummen upp för det.

Matchen mellan Eriksbergs IF och Tromsö var lite försenad idag. Konstigt med tanke på att det är gruppspel och det brukar aldrig bli förseningar då. Men något måste ju hänt. Tromsö startade sin uppvärmning ganska tidigt och dom såg väldigt bra ut på uppvärmningen. Kändes som att det skulle bli en  tuff match för Eriksbergs IF.

Men riktigt så blev det inte, det satt långt inne dock. Men i den 17:e minuten kunde Wilma Jensen-Berg göra 1-0 till Eriksbergs IF. Kul att hon fick göra det första målet. Hon är väldigt duktig.

Det var inte riktigt samma vackra spel från Eriksbergs IF idag om vi jämför med deras insats mot Djurgården i lördags. Men man gjorde inga större misstag idag vilket är bra och man vann matchen med 3-0 till slut, Matilda Koskinen Goncalves tvåmålsskytt.

Läs också: http://www.ungdomsfotboll.se/gothia-cup-ett-bra-genrep-av-eriksbergs-if-mot-djurgardens-if/

Ett stort utropstecken till Sofia Laifa som har kommit igång ordentligt. Känns som att hon haft en liten svacka den senaste tiden. Hon var bra mot Djurgårdens IF i lördags och gjorde det mycket bra idag. Fortsätt så!

Jag väntar på att Ebba Cronqvist skall komma igång ordentligt. Hon fick många chanser idag som inte gick hennes väg. Tror att hon tänker alldeles för mycket i dom avgörande lägena vilket gör att det låser sig för henne. Hon får sluta tänka, vara bestämd i sina avslut och gå in i situationerna med mycket självförtroende. Då lossnar det förhoppningsvis.

En vanlig dag på jobbet för Eriksbergs IF idag kändes det som. Bra jobbat Eriksberg, alltid lika kul att se er spel.

Imorgon väntar en tuff drabbning då man ställs mot Hammarby IF DFFBackavallen 2. Den matchen startar klockan 12:00.

Följ deras matcher under Gothia Cup här:
http://results.gothiacup.se/2016,sv/team/8826966

Önskar Eriksberg all lycka till imorgon!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media