fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Gothia Cup: Stabil seger för Backatorp IF P-99 i första matchen

Publicerad

den

Backatorp IF P-99 är ett duktigt lag som arbetar i det tysta. Det är i alla fall min bild av laget. Första gången jag fick se dom spela var under Ö-bollen förra året. Jag hade hört mycket om dom innan men då fick jag se dom för första gången.

Mitt fotbollshjärta fylldes av kärlek när jag fick se att dom skulle delta i Gothia cup i år. Fråga mig inte varför. Antar att det är min förkärlek till Backa som det hela handlar om.

Backatorp tog emot Ljungby IF 2 på Frejaplan i sin första match i Gothia Cup. Eftersom jag fastnade på Valhalla och matchen mellan Hovås/Billdal och San Gabriel så kom jag lagom till andra halvlek. Lika bra var det då det stod 0-0 i halvlek och jag hade inte missat något speciellt.

Men i andra halvlek så vaknade Backatorp till och man gjorde både 1-0, 2-0, 3-0 och 4-0 på Ljungby. Tack för att ni väntade med målen tills jag kom. I inledningen av andra halvlek så såg jag den potential detta lag besitter. I mitt huvud snurrade massa tankar, bland annat att Backatorp borde höja sitt tempo. Man har mycket fart i laget men man utnyttjar det inte fullt ut. Denna bild ändrades direkt så fort man gjort 1-0. Då vaknade man till och höjde tempot vilket var riktigt kul att se.

Fortsätt så nu Backatorp, ni är grymma och jag vill se er gå långt i turneringen.

Backatorp spelar sin andra match i gruppen imorgon. Motståndet kommer JSC Pitray-Olier Paris 2 från Frankrike att stå för. Matchen startar 15:20 @ Åby 2.

Önskar Backatorp all lycka till!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media