fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Gothia Cup: Publikfest när Sangre Chilena FC tog tre nya poäng

Publicerad

den

Vad skall jag säga? Jag är så fylld med kärlek och glädje just nu, ni anar inte. Runt 300 – 400 landsmän (om inte mer) tog sig till Backavallen för att stötta Sangre Chilena FC från Chile. Det kom så mycket folk att Gothia Cup var tvungna att ringa in fler funktionärer plus att man nu ikväll har flyttat deras match från Tuvevallen till Slottskogsvallen imorgon.

Sangre Chilena FC bjöd på en fantastisk fin fotboll idag och man vann det tuffa mötet mot Sturehov IK från Örebro med 2-0. Ni vet ju att jag alltid pratar om ”den fotbollen jag gillar”. Titta gärna på hur Sangre Chilena FC spelar, bättre beskrivning av den spelfilosofi som jag älskar finns inte.

Passa då på att titta in nummer 8, Sandro Tritini lite extra. Han om någon är helt magisk på mitten. Även deras nummer 13, Nicolás Gonzalez på kanten är riktigt bra. Skulle säga att dessa två spelare plus deras målvakt är dom bästa i truppen.

Sangre Chilena FC spelade bokstavligen ut Sturehov IK idag även om det dröjde länge innan man fick hål på dom. I den 31:a minuten kunde Ricardo Valenzuela göra 1-0 till Sangre Chilena FC. Ni kan ju tänka er vilket jubel det blev?

Bara tio minuter efter Sangre Chilenas ledningsmål så fick man en straff. En straff som man tyvärr brände. Men vad gjorde det när Bryan Cepeda kunde sätta dit 2-0 i slutminuterna.

Måste tacka publiken som återigen skapade den här fina inramningen av matchen. Tack även till Hisingsbacka FC för ett fint arrangemang och för att ni bjöd killarna på drickor efteråt. Kärlek till er!

Nu kommer det viktigt information. Enligt spelschemat så skulle man ha spelat på Tuvevallen kl 13:20 imorgon (onsdag). Nu har Gothia Cup alltså ändra detta. Matchen är flyttat till Slottskogsvallen och startar klockan 18:30 imorgon (onsdag)

Ni kommer väl? Vi ses där!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media