fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Gothia Cup: Lagmaskinen Älvsborgs FF G15 klara för 32-delsfinal

Publicerad

den

Älvsborgs FF G15 startade Gothia Cup på bästa möjliga sätt genom besegra Mjölby AI/FF med hela 8-0. Snacka om att få en bra start på turneringen.

Gårdagens match mot Worcestershire Schools FA från England blev en tuff drabbning för Älvsborg. Enligt rykten så var det engelska laget väldigt brutala i sitt spel och hade scoutat Älsvborg väldigt bra. Man gick in för att förstöra samt skada spelarna enligt rapporterna.

Idag var Hjällbovallen deras nästa spelplan och Kristianstads DFF stod för motståndet. En ganska jämn match där Älvsborg drog det längsta strået när Jennifer Westergren kunde göra matchens enda mål.

Älvsborg vinner matchen helt rättvist. Kul att se Älvsborg när dom spelar, dom spelar verkligen som ett lag, man spelar bra fotboll samt att tjejerna peppar och kämpar för varandra. Känns som att den gruppen har en bra sammanhållning. Eller har jag fel?

Det fanns en spelare i Älvsborg som gjorde en grym kämparinsats idag. Hon hade nummer 16 på ryggen och heter Julia Burman?. Hon hade jag tillsammans med varumärket Stanno valt ut som matchens lirare men eftersom det var så omständigt att få ge henne t-shirten samt ta en bild så då blev det inget. Tråkigt.

Du var grym Julia och jag önskar dig och ditt lag all lycka till i fortsättningen.

Nu väntar 32-delsfinal för Älvsborg. Den matchen spelas imorgon klockan 09:00 på Kviberg 21. Motståndet kommer Råå IF att stå för.

Ni glömmer väl inte att följa Ggbfotboll.com på dom sociala medierna?Facebook: http://www.facebook.com/RudyAlvaradocom
Instagram: http://www.instagram.com/gbgfotboll_com
Twitter: http://www.twitter.com/RudyAlvarado
Snapchat: gbgfotboll_com

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media