fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Gothia Cup: Kärra G15 gör sig redo för a-slutspel

Publicerad

den

Kärra KIF är klara för a-slutspel och har hittills gjort mycket bra ifrån sig. Man startade turneringen med 1-1 mot Sandåkers SK men dom andra två matcherna i gruppen har man vunnit. I gårdagens match mot SK Hardhaus /Håkvik vann man med 0-4 och idag vann man över Boldon Girls från England med 2-0.

Jag är inte förvånad över att det går så bra för Kärra KIF. Man har en bra trupp med mycket kvalitéer på dom olika positionerna. Man spelar väldigt organiserat och bra. I dagens match mot Boldon Girls visade man just detta.

Det var kul att se Kärra spela idag och jag lär se fler matcher under turneringens gång. Jag tror nämligen att Kärra kommer att gå långt i årets upplaga av Gothia Cup.

Det var många spelare som gjorde bra ifrån sig idag. Men det fanns en spelare i Kärra som stack ut och det var Andrea Billborg. Hon jobbar stenhårt och ger en bra stabilitet samt trygghet på mittfältet. Hon blev därför utsedd till matchens lirare av bloggen och varumärket Stanno. stort grattis!

karra_andrea

För att följa Kärra KIF under Gothia Cup, klicka här: http://results.gothiacup.se/2014,sv/team/3010320

Önskar tjejerna all lycka till i slutspelet. Passar även på att gratulera deras tränare Stephan Engström som fyller år idag, stort grattis!

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media