Connect with us

Blogg

Gothia Cup: Dag 3 är här, här finner ni mitt schema för dagen + Vlogg

Då har det blivit dags att dra igång dag 3 här på Gothia Cup. Tack alla ni fina bloggläsare som kom fram igår. Tack även till er som kom fram och frågade efter solglasögonen från Prestige. Det finns fortfarande massvis med solglasögon kvar så kom gärna fram till mig och fråga efter dom så får ni ett par.

Igår var en fantastiskt dag rent fotbollsmässigt. Många lag som bjöd på vacker fotboll vilket värmde mitt fotbollshjärta. Idag hoppas jag att jag får se samma vackra fotboll från dom matcherna som jag tänker bevaka idag.

Idag har jag bestämt mig för att hålla mig i Väster för att enkelt kunna förflytta mig mellan planerna. Redan ikväll startar slutspelet för vissa lag och det skall bli kul att se vilka som har tagit sig vidare till a-slutspel. Idag kommer jag dock bara hinna se dom sista gruppspelsmatcher för att imorgon lägga all krut på slutspelet. Uppdatera gärna mig om hur det gått för er och vart ni spelar imorgon. Lämna en kommentar här nedan.

Här finner ni mitt schema för idag (onsdag):

10:50 – B15,  Västra Frölunda – Lilleström @ Åby 5
11:50 – G14, Järvenpään – Solängens BK @ Frejaplan
12:40 – G14, Västra Frölunda – The Calgary @ Åkeredsvallen 1
14:30 – G15, KFC Segerberg – Jitex Mölndal BK @ Åby5
15:20 – G16, IF Brommapojkarna – Andromeda SC @ Slottskogsvallen
17:30 – B17, BK Häcken – Asec @ SKF Arena
18:30 – B18, Sangre Chilena FC – Real Football Academy @ Slottskogsvallen

Titta gärna in dagens vlogg från gårdagens besök på Gothia Cup. Glöm inte prenumerera på vår Youtube-kanal. Klicka här: http://bit.ly/29uz22v

//Rudy Alvarado

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt

Jardell Kanga Jardell Kanga

15-årige Jardell Kanga historisk

Pojkfotboll

Anmäl dig till målvaktscampen 2020

Ungdomsfotboll

Örgryte IS flyttar upp Aydarus Abukar till A-laget

Pojkfotboll

Gothia Cup 2020 ställs in

Ungdomsfotboll

Bloggen fyller 10 år & åker på turné – se vilka turneringar vi skall besöka i år

Ungdomsfotboll

Tolv svenska lag klara för Gothia Puma Trophy i sommar

Pojkfotboll

BK Häcken tappar duktige Abdoulie Jobe – återvänder till Västra Frölunda IF

Pojkfotboll

Oavgjort när IFK Göteborg drog igång säsongen

Pojkfotboll

Anmäl dig till Nyhetsbrevet

Copyright © 2022 Alvarado Sport & Media

Connect
Anmäl dig till Nyhetsbrevet