fbpx
Följ oss

Uncategorized

Gothia Cup: Bloggar på två olika ställen i år, är ni laddade eller?

Publicerad

den

För er som har undrat så bloggar jag på två olika ställen under Gothia Cup. Här på bloggen tänkte jag fokusera enbart på Göteborgslagen självklart.

Har gjort ett schema med alla gruppspelsmatcher för ca 22 lag från Göteborg. Jag hoppas att ni förstår att jag kan inte se alla matcher på en dag utan kommer fördela detta på hela veckan. För er som vill skicka in tips till mig och hålla mig uppdaterad får mer än gärna göra detta, jag vill ju veta hur det går för alla lagen. Får ni möjligheten att ta bilder (gärna i liggande format) så skicka gärna in dom också så skall jag försöka publicera dom i samband med något sammandrag från era rapporter. Desto fler rapporter desto roligare och intressantare, eller hur?

För att nå mig snabbast och enklast så maila mig på rudy@rudyalvarado.com eller kontakta mig via Twitter: http://www.twitter.com/RudyAlvarado

På den andra bloggen som ni finner här http://www.fotbolltransfers.com/blog/gothiacup/311 kommer jag mestadels fokusera på Gothia Tipselit Trophy. Så är ni intresserade av det så får ni gärna gå in där och kolla.

Är ni laddade för Gothia Cup 2013?

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media