fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Gothia Cup: Azalea BK utslagna av brasilianska ASCD Triunfo

Publicerad

den

Min andra matchen för dagen spelades inomhus på Prioritet Serneke ArenaKviberg. Det var mötet mellan Azalea BK B15 och ASCD Triunfo från Brasilien.

Matchen började i ett högt tempo där brassarna började bäst. Man tog ledningen efter bara fem minuter. Azalea var inte riktigt beredda på det men arbetade sig in i matchen allt eftersom. Det kändes som att Azalea var väldigt nervösa och man vek ner sig. Varför vet jag inte? Brassarna var tuffa och tryckte till ordentligt i närkamperna.

Jag tycker inte att brassarna var bra eller bättre än Azalea. Dock tog man vara på chanserna man fick och gjorde 2-0 i den 26:e minuten. Jag stod på sidan och var frustrerad för att jag vet vad Azalea kan leverera bättre än vad dom gjorde. Tyvärr förlorade man matchen med 2-1.

Leo Axelsson kunde reducera för Azalea till 2-1 i slutminuterna. Tråkigt att Azalea åkt ut och det kändes verkligen som att dom hade mer att ge.

Är dock glad över att jag hann se dom under årets Gothia Cup. Ni är grymma, glöm inte det.

Brassarna från ASCD Triunfo gör sig nu redo för 16-delsfinal mot PFC Botev. Den matchen startar klockan 19:00 och spelas på Kviberg 15.

//Rudy Alvarado

______________________________

Stötta Ungdomsfotboll.se

Vill du stötta sajten och det fina arbetet vi gör med att bevaka Ungdomsfotbollen i Sverige? Swisha till 123 458 50 97. Alla bidrag gör stor skillnad för oss.

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2020 Alvarado Sport & Media