fbpx
Följ oss

Flickfotboll

Gothia Cup: Amanda Hjelle, en kreatör av högsta klass i GDFF

Publicerad

den

Det blev ett silver för Göteborgs DFF i förra årets upplaga av Gothia Cup. I år är man revanschsugna kan jag tänka mig. Ett guld hade ju inte suttit fel eller vad säger ni?

Idag spelade man sin sista gruppspelsmatch på Gamlestadsvallen där ATS Buntentor från Tyskland stod för motståndet. Under tyskarnas uppvärmning så kunde man se att det här skulle bli en enkel match för Göteborgs DFF. Så blev det också.

GDFF tog ledningen med 1-0 på straff, Annahita Zamanian lade den säkert i högra hörnet. Sedan fortsatte Göteborgs DFF att producera mål. Det härliga är att det är flera olika målskyttar. GDFF vinner matchen med 5-0.

Det är många nya ansikten i Göteborgs DFF som jag aldrig har sett innan. Fick också reda på att det är många som har slutat. Saknade bland annat Matilda Larsson på mittbackspositionen. Riktigt tråkigt. Amanda Hjelle är ny hos Göteborgs DFF men inte för mig eller bloggen.

Amanda Hjelle gick från Eriksbergs IF till Göteborgs DFF inför säsongen. Hon är fortfarande lika bra om inte bättre. Idag var hon outstanding och hon måste vara en av dom bästa mittfältarna vi har i den åldersklassen i Göteborg om inte Sverige.

Göteborgs DFF vann gruppen med 7 poäng och nu väntar Älvsborgs FF imorgon. Lite tråkigt att lagen möts så tidigt i slutspelet men önskar båda lagen all lycka till. Den matchen startar klockan 08:00 @ Hjällbovallen 2.

Ni glömmer väl inte att följa Ggbfotboll.com på dom sociala medierna?

Facebook: http://www.facebook.com/RudyAlvaradocom
Instagram: http://www.instagram.com/gbgfotboll_com
Twitter: http://www.twitter.com/RudyAlvarado
Snapchat: gbgfotboll_com

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media