fbpx
Följ oss

Pojkfotboll

Göteborgs bästa spelare född 1998

Publicerad

den

För någon vecka sedan gick jag ut med att jag sökte Göteborgs bästa spelare född 1998. Jag har fått in otroligt många tips och det måste jag tacka er för. Skall försöka hinna med att se dom flesta och jag hoppas att många av dom spelar Sanktan slutspelet som snart drar igång.

Tack återigen för alla tipsen som har kommit in, har ni fler så tveka inte att höra av er.

//Rudy Alvarado

Följ bloggen på sociala medier:

Facebook: Facebook.com/ungdomsfotboll.se
Instagram: Instagram.com/ungdomsfotboll.se
Twitter: Twitter.com/ungdomsfotboll
Youtube: Youtube.com/c/UngdomsfotbollSE
Följ även bevakningen via hashtagen: #ungdomsfotboll


Annons

Facebook

Populärt

newbody Förenade Bil Olka Sportresor Stanno Oderland Alvarado

Copyright © 2019 Alvarado Sport & Media